Få tusentals nya kunder

Vi kan hjälpa er att öka er omsättning, med hjälp av tusentals nya kunder, som vill handla med presentkort i just er butik. Snabbt och enkelt - med låg provision pr. presentkort.

 

 

 Nya kunder – Ökad omsättning
 Betala en fast låg provision 
 Merförsäljning på 40-300%
 Avtal på; No Cure / No Pay

 

Kontakta oss här

 eller  Se hela utbudet av presentkort här

 

Såhär fungerar vår plattform i 3 steg:

 

1. Välj mottagare

Skicka till en eller flera mottagare samtidigt

2. Välj presentkort

100-tals kända butiker, webshoppar & upplevelser att välja mellan

 

3. Skicka presentkort

Gör det personligt och skicka sedan via SMS, E-mail eller post

 

Ett urval av våra presentkort till kända varumärken 

100-tals kända butikskedjor, webshoppar och upplevelsesleverantörer använder redan huuray.se för att skaffa fler kunder, och på så vis öka omsättningen. Vill ni få fler kunder i omlopp? Kontakta oss härFördelar med att sälja fler presentkort 

 

 Fast låg provision 
 Presentkort toppar önskelistorna
 No Cure / No Pay
 Merförsäljning per inlöst presentkort
 Få (ännu) fler nya kunder
 Betalar fullpris 

 

Vi sköter det praktiska - Ni tar väl hand om nya kunder

untitled-design-12-.png

Bli en del av våra populära Lyxpresentkort

Vårt mest sålda presentkort är Lyxpresentkortet, som ger 100% valfrihet till alla våra butiker, webshoppar och upplevelser. Bli en del av utbudet - och öka er omsättning

 Läs mer om Lyxpresentkortet här 

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Marknadsföring & försäljning

Vi är experter på online marknadsföring av presentkort, företagspresenter, incitament, lojalitetsprogram, rekryteringspresenter och mycket mer. Vi har även en skräddarsydd försäljnings-plattform, som är redo att sälja era presentkort.

 Läs om 6 bra anledningar, att sälja (ännu fler) presentkort

untitled-design-13-.png

Vi är på plats i hela Skandinavien

Vi säljer presentkort i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Så vill du använda företagspresenter i flera länder, så kan vi hjälpa dig med det.

 Maila oss här eller ring oss på tlf:+45 70224700

Vi har många glada företagskunder i hela Skandinavien

Vi har ett stort utbud av välkända kunder, som använder vår presentkortslösning vardagligt, baserat på bl.a. tidsbesparingen. Genom företagets egna inloggning, API, samt whitelabel integration, kan vi erbjuda automatiserade processer som passar alla tänkbara situationer.

 
 

Kontakta oss idag

 eller  Se hela utbudet av presentkort här

 

 

Vad är Huuray.se?

Sedan 2013 har danska företaget Sendentanke.dk med succé, sålt digitala presentkort till B2C och B2B kunder i hela Skandinavien. Efter några år i kampen och massor av erfarenhet rikare, har vi under det senaste året tagit det stora klivet in på den svenska marknaden, under namnet Huuray.se. Vi har en stor och lojal kundgrupp, som varje dag bidrar till att glädja människor i sin omgivning med den allra bästa presenten – Presentkort!

 

Eftersom vi säljer och sänder alla våra presentkort via mobil eller mail, levererar vi självklart våra presentkort helt utan avgifter och precis när mottagaren önskar det. Det är dessutom möjligt för mottagaren att skriva ut (nästan) alla våra presentkort, så att mottagaren får ett fysiskt exemplar, om han/hon hellre önskar det.

 

Genom flera års företagsdrivande, har vi lyckats skapa ett ganska stort utbud av presentkort till 100-tals webshoppar, fysiska butiker och upplevelser. Men givetvis vill vi hela tiden utöka vårt sortiment och ge våra kunder ännu fler valmöjligheter. Önskar du att bli en del av vårt sortiment och sälja fler av era presentkort, är vi såklart väldigt intresserade i att höra från er!

Vi samarbetar i dagsläget med kända varumärken som Zalando, nelly.com, CDON.com, Smartbox och många fler.

Har du frågor? Ring till oss på Tlf. +45 70224700 eller skriv till info@sendentanke.dk

 
 

Varför ska ni använda oss som återförsäljare? 

Förutom att er produkt ingår i vårt sortiment, blir exponerad för en helt ny målgrupp, är det också bevisat att vid varje inlöst presentkort, tillkommer en merförsäljning på 40–300%, beroende på bransch. Så när vi säljer fler av era presentkort, så stiger också er omsättning.

 

Presentkort, speciellt digitala presentkort, har de senaste åren blivit otroligt populära. Så populära att försäljningen av digitala presentkort årligt stiger med 200%. Detta menar vi, inte är en ren tillfällighet. Den frihet och allsidighet ett presentkort ger, är i många tillfällen det bästa och säkraste valet, för både givaren och mottagaren. Med andra ord, en present som aldrig behöver bytas.

 

  • Presentkort skapar större marginaler, då 31% av presentkortskunderna köper varor till fullpris, istället för nersatta varor.

  • Det leder till merförsäljning. 81% av dem som får ett presentkort, spenderar mer än värdet på presentkortet – i genomsnitt 40%.
  • Nästan 10% av alla julklappar lämnas tillbaka. Försäljning av presentkort leder därför till ett reducerat antal returvaror och återköp – vilket kanske inte är så överraskande, då kunder själv får välja.