Presenter till medarbetare

Letar du efter en present till en medarbetare? Oavsett om det är en julklapp, födelsedagspresent eller jubileumsgåva, så kan du hitta det här. 

 

 Gratis företagskonto – 24/7
 Leverering via SMS, mail eller post
 Betala via faktura eller kreditkort
 100-tals kända varumärken 

 

Skapa ett företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Skicka till 1 person eller 500 personer samtidigt

 

1. Välj mottagare

Skicka till en eller flera mottagare samtidigt

2. Välj presentkort

100-tals kända butiker, webshoppar & upplevelser att välja mellan

 

3. Skicka presentkort

Gör det personligt och skicka sedan via SMS, E-mail eller post

 

Ett urval av våra presentkort till kända varumärken

Få tillgång till över 100 kända butikskedjor, webshoppar och upplevelser via företagets egna inloggning. Vi erbjuder också vårt populära Lyxpresentkort, där mottagaren själv får välja, vad presentkortet ska användas till.Fördelar med företagskonto hos Huuray.se

 

Attraktiva rabattavtal
 Inga avgifter (överhuvud taget)
 Order & beställningshistorik
Leverering via SMS, mail eller post
Beställ och skicka på några få sekunder
Personliga presentkort

 

Presentkort till 100-tals butiker, webshoppar och upplevelser

untitled-design-12-.png

Beställ vårt poplulära Lyxpresentkort

Låt mottagaren själv välja vilken present de vill ha – Med ett Lyxpresentkort ger du dem fritt val att välja mellan 100-tals butiker, webshoppar och upplevelser. 

 Få 100% valfrihet – Beställ Lyxpresentkortet här 

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Vad är reglerna för presenter till företag?

Vi har tagit fram en riktigt bra (tycker vi) infoguide, som förhoppningsvis ger er svar på alla frågor angående regler vid köp av presenter eller vid andra gåvotillfällen.

 Du kan läsa guiden här

untitled-design-13-.png

Vi är på plats i hela Skandinavien

Vi säljer presentkort i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Så vill du använda företagspresenter i flera länder, så kan vi hjälpa dig med det.

 Maila oss här eller ring oss på tlf: +45 70224700

Vi har många glada företagskunder i hela Skandinavien

Vi har ett stort utbud av välkända kunder, som använder vår presentkortslösning vardagligt, baserat på bl.a. tidsbesparingen. Genom företagets egna inloggning, API, samt whitelabel integration, kan vi erbjuda automatiserade processer som passar alla tänkbara situationer.

 
 

Skapa företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Inte övertygad ännu? Läs mer nedanför

 

Är du på jakt efter presenter till dina medarbetare?

Många svenska företag ger företagspresenter till deras anställda. Det kan vara i förbindelse med jubileum, födelsedag eller en bra genomförd affär. Anledningarna kan vara många, men den gemensamma nämnaren är, att det är ett bevis på din tacksamhet för det goda arbetet din medarbetare har utfört. Med den rätta presenteten visar det, att du värdesätter dina medarbetares stora arbetsinsats och den betydelse det har för företaget.

 

Lyxpresentkortet – Presenten med 100% valfrihet

 

Har du inte har lust att låsa fast dig på ett speciellt presentkort, samtidigt som du faktiskt tycker att det är bäst att låta mottagaren själv ska få bestämma? Då är det ett Lyxpresentkort du ska välja. Detta är ett ”öppet” presentkort, vilket betyder att mottagaren själv kan välja vilken butik eller upplevelse de vill ha. På så sätt slipper du missnöjda presentmottagare och byte av presenter.

Med ett Lyxpresentkort ger du din anställda, samarbetspartners eller kunder möjligheten att välja fritt mellan 100-tals butiker, webshoppar eller upplevelser. Så oavsett önskan, kan vi erbjuda någonting för alla. Du kan bl.a. välja mellan kända märken som Zalando, CDON.com, Smartbox, Onlinepizza.se, The Body Shop och mycket mer.

 

  • Obegränsade möjligheter
  • Värva nya kunder, kund- och säljtävlingar, lojalitetsprogam, jubileumsgåvor, julklappar m.m.

 

 

 

Kontakta oss idag - och få ett erbjudande på julklappar eller liknade, till dina anställda, samarbetspartners och kunder. 

+45 70224700 (Öppningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: hello@huuray.se
Ska ni använda presenter i andra länder? Läs mer här.

 

Företagsregler

 

Har du frågor och funderingar angående företagspresenter, så har vi utformat en omfattande infoguide, som förhoppningsvis har svaren på alla dina frågor. Här kan du bland annat läsa om regler i förhållande till företagsjulklappar, maxbelopp och mycket mer.

Hitta den perfekta företagspresenten har aldrig varit enklare

 

Om du är intresserad av att ge presenter från huuray.se, som dina mottagare vill få glädje av, så kan den levereras på lite olika sätt. Vi kan leverera på en gång, direkt efter beställning, via SMS eller mail. Eller på en önskad tidpunkt, som du som kund själv bestämmer. Presentkorten kan också levereras med post, om du hellre föredrar det.  

Om du ansvarar för årets presenter och tycker att våra lösningar låter intressanta, är du varmt välkommen att ringa eller skriva till oss. På så sätt kan vi komma fram till lösning, som passar just era behov. 

Skapa ett företagskonto

 

Om du önskar att skicka flera presentkort på samma gång, kan du enkel göra det via företagets eget konto. Allt du behöver göra, är att skapa ett konto till ditt företag.  Här igenom kan du sedan själv bestämma om du vill skicka ett eller flera presentkort samtidigt. Det ger dig också möjligheten för att både göra och skicka presentkort, när du har tid för det.

Du kan snabbt och enkelt skapa ett företagskonto helt gratis, så att du snabbt kan komma igång med att beställa företagspresenter till dina anställa. Skapa konto här 

 

Med ett företagskonto får du:

  • Möjligheten att beställa presentkort när som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Överblick över alla dina beställningar
  • Företagets logga på Lyxpresentkortet

 Recensioner

”Kan starkt rekommendera Huuray.se, i förbindelse med presenter till medarbetare. Snabbt & enkelt" Brian Astrup, 5 / 5 stjärnor

 

Relaterade artiklar

  • Skaffa fler kunder? Läs mer här