Välj-Själv gåvor

Vi har samlat många olika välj-själv gåvor till företag, på ett och samma ställe. Vi har tagit fram någonting som kallas för LyxPresentkortet. Detta presentkort ger dig tillgång till 100-tals kända butiker, webshoppar och upplevelser.

 

 

 Kostnadsfritt företagskonto – 24/7
 Leverering via SMS, mail eller post
 Betala via faktura eller kreditkort
 100-tals kända varumärken 

 

Skapa ett företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Skicka till 1 person eller 500 personer samtidigt

 

1. Välj mottagare

Skicka till en eller flera mottagare samtidigt

2. Välj presentkort

100-tals kända butiker, webshoppar & upplevelser att välja mellan

 

3. Skicka presentkort

Gör det personligt och skicka sedan via SMS, E-mail eller post

 

Ett urval av våra presentkort till kända varumärken

Få tillgång till över 100 kända butikskedjor, webshoppar och upplevelser via företagets egna inloggning. Vi erbjuder också vårt populära Lyxpresentkort, där mottagaren själv får välja, vad presentkortet ska användas till.Fördelar med företagskonto hos Huuray.se

 

Attraktiva rabattavtal
 Inga avgifter (överhuvud taget)
 Order & beställningshistorik
Leverering via SMS, mail eller post
Beställ och skicka på några få sekunder
Personliga presentkort

 

Välj - Själv lösningen  -  Ge mottagaren 100% valfrihet

untitled-design-12-.png

Beställ vårt poplulära Lyxpresentkort

Låt mottagaren själv välja vilken present de vill ha – Med ett Lyxpresentkort ger du dem fritt val att välja mellan 100-tals butiker, webshoppar och upplevelser. 

 Få 100% valfrihet – Beställ Lyxpresentkortet här 

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Vad är reglerna för företagspresenter från företag?

Vi har tagit fram en riktigt bra (tycker vi) infoguide, som förhoppningsvis ger er svar på alla frågor angående regler vid köp av presenter eller vid andra gåvotillfällen.

Du kan läsa guiden här 

untitled-design-13-.png

Vi är på plats i hela Skandinavien

Vi säljer presentkort i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Så vill du använda företagspresenter i flera länder, så kan vi hjälpa dig med det.

 Maila oss här eller ring oss på tlf: +45 70224700

Vi har många glada företagskunder i hela Skandinavien

Vi har ett stort utbud av välkända kunder, som använder vår presentkortslösning vardagligt, baserat på bl.a. tidsbesparingen. Genom företagets egna inloggning, API, samt whitelabel integration, kan vi erbjuda automatiserade processer som passar alla tänkbara situationer.

 
 

Skapa företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Inte övertygad ännu? Så dyk ner här 

 

Är du på jakt efter den perfekta Välj-Själv gåvan till dina medarbetare, kunder eller samarbetspartner?

 

Många svenska företag landet över, ger fina företagspresenter till deras samarbetspartners. Detta för att på ett genuint sätt, visa sin uppskattning och samtidigt bibehålla den goda affärskontakt man uppbyggt genom åren. Med den rätta presenteten visar det, att du värdesätter dina samarbetspartners stora arbetsinsats och den betydelse det har för företaget.

 

Hos Huuray.se hittar du ett stort utbud av presentidéer till alla smaker och tillfällen, som mottagaren helt själv får välja mellan. Vi har presentkort till mat, vin, choklad, kläder, elektronik, hud- och ansiktsvård och inte minst en lång lista med spännande upplevelser. Det är framför allt våra upplevelser som är populära och blir mottagna med stor glädje. De minnen och den glädjen man upplever i samband med själva upplevelsen, är någonting som inte kan köpas för pengar. Med dessa minnen i banken, vill presenten naturligtvis uppskattas och värdesättas mer än många andra typer av presenter. På så sätt får du som ger presenten massa glada och motiverade medarbetare.

 

Välj-Själv julklappen

 

Har du inte har lust att låsa fast dig på ett speciellt presentkort, samtidigt som du faktiskt tycker att det är bäst att låta mottagaren själv få bestämma sin julklapp? Då är det ett Lyxpresentkort du ska välja. Detta är ett ”öppet” presentkort, vilket betyder att mottagaren själv kan välja vilken butik eller upplevelse de vill ha. På så sätt slipper du missnöjda presentmottagare och byte av presenter. Detta är den perfekta välj-själv julklappen till dina anställda eller medarbetare. Här kan man själv välja vilken julklapp man önskar sig. Smart, eller hur!?

 

Med ett Lyxpresentkort ger du din anställda, samarbetspartners eller kunder möjligheten att välja fritt mellan 100-tals butiker, webshoppar eller upplevelser. Så oavsett önskan, kan vi erbjuda någonting för alla. Du kan bl.a. välja mellan kända märken som Zalando, CDON.com, Smartbox, Onlinepizza.se, The Body Shop och mycket mer.

 

  • Obegränsade möjligheter
  • Värva nya kunder, kund- och säljtävlingar, lojalitetsprogam, jubileumsgåvor, julklappar m.m

 

Kontakta oss idag - och få ett erbjudande på julklappar till dina anställda, samarbetspartners och kunder. 

+45 70224700 (Öppningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: hello@huuray.se

 

Välj-Själv gåvan har aldrig varit lättare att ge bort

 

Om du är intresserad av att ge en present från huuray.se, som dina mottagare vill få glädje av, så kan den levereras på lite olika sätt. Vi kan leverera på en gång, direkt efter beställning, via SMS eller mail. Eller på en önskad tidpunkt, som du som kund själv bestämmer. Presentkorten kan också levereras med post, om du hellre föredrar det.

Om du ansvarar för presenterna och tycker att våra lösningar låter intressanta, är du varmt välkommen att ringa eller skriva till oss. På så sätt kan vi komma fram till lösning, som passar just era behov. 

 

Skapa ett företagskonto

 

Om du önskar att skicka flera presentkort på samma gång, kan du enkel göra det via företagets eget konto. Allt du behöver göra, är att skapa ett konto till ditt företag. Här igenom kan du sedan själv bestämma om du vill skicka ett eller flera presentkort samtidigt. Det ger dig också möjligheten att både göra och skicka presentkort, när du har tid för det.

 

  • Du kan snabbt och enkelt skapa ett företagskonto helt gratis, så att du snabbt kan komma igång med att beställa företagspresenter till dina anställa. Skapa konto här 

 

Med ett företagskonto får du:

  • Möjligheten att beställa presentkort när som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Överblick över alla dina beställningar
  • Företagets logga på LyxpresentkortetSaknar du inspiration till vad du ska ge dina anställda i julklapp? Vi har knåpat ihop en hel sida till er, med inspiration och presentidéer till dina anställda

Recensioner:

”Vi använda oss av huuray.se i samband med julklappar till våra anställda. Vi kan verkligen rekommendera huuray.se om man ska ge presenter till sina anställda” Ingrid Svensson", 5/5 stjärnor

 

Relaterade artiklar

  • Se alla våra välj-själv-presenter här