Företagspresenter

Det finns många olika anledningar att ge dina medarbetare en välförtjänt present. Vi har samlat 1000-tals presentkort online och presentidéer till alla tänkbara tillställningar. Du hittar dem här.

 

 

 

 Kostnadsfritt företagskonto – 24/7
 Leverering via SMS, mail eller post
 Betala via faktura eller kreditkort
 100-tals kända varumärken 

 

Skapa ett företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Skicka till 1 person eller 500 personer samtidigt

 

1. Välj mottagare

Skicka till en eller flera mottagare samtidigt

2. Välj presentkort

100-tals kända butiker, webshoppar & upplevelser att välja mellan

 

3. Skicka presentkort

Gör det personligt och skicka sedan via SMS, E-mail eller post

 

Ett urval av våra presentkort till kända varumärken

Få tillgång till över 1000 kända butikskedjor, webshoppar och upplevelser via företagets egna inloggning. Vi erbjuder också vårt populära Lyxpresentkort, där mottagaren själv får välja, vad presentkortet ska användas till.

 

 

Fördelar med företagskonto hos Huuray.se

 

Attraktiva rabattavtal
 Inga avgifter (överhuvud taget)
 Order & beställningshistorik
Leverering via SMS, mail eller post
Beställ och skicka på några få sekunder
Personliga presentkort

 

Den perfekta företagspresenten - 100% valfrihet till mottagaren

untitled-design-12-.png

Beställ vårt poplulära LyxPresentkort

Låt din anställda själv välja vilken present de vill ha – Presentkortet gäller till mer än 5000 butiker över hela Sverige

 Få 100% valfrihet – Beställ LyxPresentkortet här 

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Vad är reglerna för julklappar från företag?

Vi har tagit fram en riktigt bra (tycker vi) infoguide, som förhoppningsvis ger er svar på alla frågor angående regler vid köp av företagspresenter eller vid andra gåvotillfällen.

 Du kan läsa guiden här

untitled-design-13-.png

Vi finns över hele världen 🌍

Vi säljer presentkort i Danmark, Norge, Sverige och Finland - men även i +100 andra länder som kan löses in på över +5000 varumärken. Läs mer här

 

 Maila oss här eller ring oss på tlf: 031-3616008

Vi har många glada företagskunder i hela Skandinavien

Vi har ett stort utbud av välkända kunder, som använder vår presentkortslösning vardagligt, detta baserat på bl.a. tidsbesparingen. Genom företagets egna inloggning, API, samt whitelabel integration, kan vi erbjuda automatiserade processer som passar alla tänkbara situationer.

 

 

Skapa företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Inte övertygad ännu? Läs mer här

 

Företagspresenter till dina medarbetare

När man som företag ger sina medarbetare möjligheten att välja själv, leder det till flera bra saker. Som medarbetare är man säker på att man får en present som man kan använda och blir glad för. Som företag underlättar det, att man kan hitta alla presenter på samma ställe, samtidigt som du slipper besvikna medarbetare, som hellre hade velat ha någonting annat.

 

Hos Huuray.se har vi ett stort utbud av företagspresenter, som matchar det mesta och flesta. Så nu behöver du inte längre leta med ljus och lykta, efter presenter till dina medarbetare.

 

I dagens samhälle, som influeras av många olika kulturer, är det viktigt för många företag att visa att varken ålder, kön, etnisk bakgrund, religion m.m. särbehandlas. Kanske är det ytterligare en anledning, att företagspresenten inte ska vara så traditionell och innehålla t.ex. en flaska vin. Det är dessutom viktigt att presenten avspeglar företagets identitet och mindset, så man också kan se den röda tråden genom företagets aktiviteter och kommunikation.

 

Så vad är er identitet? Vilka värderingar har ni och vilka är era medarbetare? Detta är bara några av frågorna ni borde ställa er själva, för att hitta den perfekta presenten till era medarbetare.

 

Blev du inspirerad och vill nu överraska din medarbetare med en uppskattad företagspresent? Låt inte oss stoppa dig, utan kika vidare på hemsidan för att hitta just det som passar dina medarbetare/anställda bäst.

 

Här hittar du någonting för alla olika smaker och tillfällen. Vi har presentkort till mat, vin, choklad, kläder, prylar, elektronik och massor av roliga upplevelser.

 

Företagspresenten alla önskar sig

 

Presenter till dina anställda är en fantastisk möjlighet att säga ”tack” till alla dem som på ett eller annat sätt bidrar till företagets framgång. På så sätt kan en företagspresent ha ett högt mervärde för mottagaren och därför blir presentvalet väldigt viktigt.

 

Lyxpresentkortet - Presenten med 100% valfrihet

 

Har du inte lust att bestämma dig för ett speciellt presentkort, samtidigt som du tycker att dina medarbetare själva borde få välja vilket presentkort de vill ha? Då är det Lyxpresentkortet du ska köpa. Detta presentkort är ”öppet”, vilket betyder att var och en själva, kan välja vilken butik eller upplevelse de önskar. På så sätt slipper du missnöjda medarbetare och byte av presenter.  

Med ett Lyxpresentkort, ger du dina anställda fritt val mellan 100-tals butiker, webshoppar och upplevelser. De kan välja mellan kända märken som Zalando, CDON.com, nelly.se, Onlinepizza.se, The Body Shop och många fler.

 

 • Obegränsade möjligheter
 • Rekryteringskampanjer, sälj- och kundtävlingar, lojalitetsprogram, jubileumsgåvor, julklappar m.m. 

 

Leveransmöjligheter:

 • Presentkortet kan levereras med post eller digitalt via mail eller SMS. Inga avgifter eller administrationskostnader.

 

Skapa ett företagskonto gratis

 

Vill du skicka fler presentkort på samma gång? Inga problem. Allt du ska göra är att skapa ett eget företagskonto. Där kan du själv välja om du vill skicka ett eller flera presentkort samtidigt. Det ger dig också friheten att båda skapa och skicka presentkorten, när du har tid. Du väljer själv om presentkorten ska skickas via SMS, mail eller post.

Med egen inloggning får du:

 • Möjlighet att beställa när du vill
 • Gratis fakturaservice (Peppol) 
 • Överblick över alla dina beställningar
 • Företagets logga på Lyxpresentkorten

Kontakta oss idag - och få ett erbjudande på företagspresenter: 

  031-3616008 (Öppningstider: 09.00 - 16.00)
E-mail: hello@huuray.se
Ska ni använda presenter i andra länder? Läs mer här.

 

Företagspresenter till kvinnor och män 

  

Hos Huuray.se erbjuder vi en långa lista på företagspresenter till kvinnor och män.

 

Letar du exempelvis efter presenten till honom, kan vi förutom Lyxpresentkortet, rekommendera en rad olika upplevelser, stora som små, som helt säkert kommer uppskattas. Varför inte ölprovning, en god middag eller en helikoptertur. Möjligheterna är många så det är bara att vraka och välja. Vill du läsa mer om presenten till honom, hittar du massor av inspiration och bra presentidéer här.

 

Letar du där emot efter företagspresenten till henne, har vi ett minst lika stort utbud av presentkort. Du kan bl.a. välja mellan presentkort till spaupplevelser, lyxbrunch eller en mysig weekendresa. Se alla andra förslag här.

 

 Värdebevis till produker

Önskar du att ge dina medarbetare fullständig valfrihet inom ett stort sortiment av populära produkter och varumärken? Välj mellan Holmegaard, Weber, Fossil, Philips, Georg Jensen, Kähler och många fler. Ge ett värdebevis till din medarbetare i julklapp.

Ett värdebevis ger dina medarbetare möjligheten att välja fritt inom ett visst belopp, så de själva kan välja deras julklapp. Det finns fler än 200 produkter att välja mellan för både kvinnor och män i alla åldrar. Det finns någonting för alla.

Ett värdebevis till medarbetare är lätt, enkelt och praktiskt.

 

Man kan välja mellan 5 olika priskategorier:

 

 • 200 kr.
 • 300 kr.
 • 400 kr.
 • 560 kr.
 • 800 kr.

 

Medarbetarna kommer efterföljande motta en unik kod, som antingen skickas med post eller mail, där de sedan kan välja sin julklapp. När beställningen är mottagen, kommer presenterna levereras till antingen företaget eller till presentmottagaren.

 

Vem kan man annars ge en företagspresent till?

 

När man hör ”företagspresenter”, tänker man automatiskt på julklappar, jubileumsgåvor eller personalpresenter. Frågar du oss, kan en företagspresent vara så mycket mer, än enbart till dessa tillställningar. Vi uppmanar därför, att företagspresenter kan användas som kundgåvor (Se vår Topp 5 kund-gåvor här) eller som premier externt lika väl som internt. En rekryteringskampanj blir också mycket mer värdefull om man kan utlova ett presentkort vid registrering.  

Vi på sendentanke har skapat en ny produkt, Giftrix, som gör det möjligt att ge dina anställda den perfekta skräddarsydda julklappen. Dina medarbetare definierar sina preferenser och sedan kan de välja önskad gåva. Det här är en smart och enkel lösning för dig, eftersom du inte behöver välja gåvor manuellt själv. Läs mer om Giftrix och ge dina anställda den valfrihet de förtjänar!

 

Vill du veta mer om reglerna för företagspresenter i Sverige?

 

Om du har frågor och funderingar angående företagspresenter, så har vi tagit fram en omfattande infoguide, som borde ge dig svar på alla dina frågor. Här kan man bl.a. läsa om regler vidrörande julklappar, maxgränser och mycket mer. Infoguiden hittar du här. 

 

Du är också välkommen att kontakta oss, så lovar vi att hjälpa dig.

 

Relaterade artiklar