Presenter till nyanställda

Vill ni som företag hitta en bra present till en eller flera nyanställda? Hos Huuray.se kan du snabbt och enkelt välja bland ett hav av presentkort, som kan levereras direkt till era nya medarbetare.

 

 

 Gratis företagskonto – 24/7
 Leverering via SMS, mail eller post
 Betala via faktura eller kreditkort
 100-tals kända varumärken 

 

Skapa ett företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Skicka till 1 person eller 500 personer samtidigt

 

1. Välj mottagare

Skicka till en eller flera mottagare samtidigt

2. Välj presentkort

100-tals kända butiker, webshoppar & upplevelser att välja mellan

 

3. Skicka presentkort

Gör det personligt och skicka sedan via SMS, E-mail eller post

 

Ett urval av våra presentkort till kända varumärken

Få tillgång till över 100 kända butikskedjor, webshoppar och upplevelser via företagets egna inloggning. Vi erbjuder också vårt populära Lyxpresentkort, där mottagaren själv får välja, vad presentkortet ska användas till.Fördelar med företagskonto hos Huuray.se

 

Attraktiva rabattavtal
 Inga avgifter (överhuvud taget)
 Order & beställningshistorik
Leverering via SMS, mail eller post
Beställ och skicka på några få sekunder
Personliga presentkort

 

Den perfekta presenten till nyanställda

untitled-design-12-.png

Beställ vårt poplulära Lyxpresentkort

Låt mottagaren själv välja vilken present de vill ha – Med ett Lyxpresentkort ger du dem fritt val att välja mellan 100-tals butiker, webshoppar och upplevelser. 

 Få 100% valfrihet – Beställ Lyxpresentkortet här 

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Vad är reglerna för julklappar till företag?

Vi har tagit fram en riktigt bra (tycker vi) infoguide, som förhoppningsvis ger er svar på alla frågor angående regler vid köp av presenter eller vid andra gåvotillfällen.

Du kan läsa guiden här 

untitled-design-13-.png

Vi är på plats i hela Skandinavien

Vi säljer presentkort i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Så vill du använda företagspresenter i flera länder, så kan vi hjälpa dig med det.

 Maila oss här eller ring oss på tlf:+45 70224700

Vi har många glada företagskunder i hela Skandinavien

Vi har ett stort utbud av välkända kunder, som använder vår presentkortslösning vardagligt, baserat på bl.a. tidsbesparingen. Genom företagets egna inloggning, API, samt whitelabel integration, kan vi erbjuda automatiserade processer som passar alla tänkbara situationer.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Skapa företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Inte övertygad ännu? Läs mer nedanför 

Ett alternativ till den traditionella välkomsten

Vill du hälsa en nyanställd kollega riktigt varmt välkommen till företaget med en liten present? Ett presentkort kan då vara en riktigt bra idé, speciellt eftersom det finns någonting för alla.

Varför inte ett presentkort på t.ex. en flaska vin eller lite extra fin choklad? En uppskattad gest, som bevis på att ni värdesätter en frisk fläkt av ny energi, arbetskraft och inputs med nya idéer till företaget.

Tycker ni att någonting lite större hade varit mer passande, kan vi också lösa det. Ni kan då välja mellan våra lite mer lyxiga presentkort. Det kan t.ex vara ett presentkort till ett par, till den nyanställda eller till en partner. Oavsett vad du beslutar dig för så är en sak säker; det kommer vara oerhört uppskattat och de vill garanterat minnas det med glädje och därför lägga i en extra växel under jobbtimmarna.

 

Lyxpresentkortet – Det flexibla presentkortet

På Huuray.se hittar du någoting för alla olika smaker och tillfällen. Vi har bl.a. presentkort på mat, vin, choklad, kläder, elektronik, och olika upplevelser. Har du inte har lust att låsa fast dig på ett speciellt presentkort, samtidigt som du faktiskt tycker att det är bäst att låta mottagaren själv ska få bestämma? Då är det ett Lyxpresentkort du ska välja. Detta är ett ”öppet” presentkort, vilket betyder att mottagaren själv kan välja vilken butik eller upplevelse de vill ha. På så sätt slipper du missnöjda presentmottagare och byte av presenter.

Presentkort som företagspresent

Vill du ge en eller flera medarbetare en present, men saknar både inspiration och ideér till vad det skulle kunna vara? Då har du kommit helt rätt, vi tror nämligen att vi kan hjälpa dig med det. Oavsett om det är ett presentkort till honom/henne, till den hårt arbetande anställda eller er mest ihärdiga säljare, så har vi presentkort till alla situationer. Men det är kanske inte dem som ska skämmas bort, utan alla dina anställda som förtjänar en bonus. I så fall kan du kika på våra förslag på företagspresenter här.