Julklappar till anställda

Vi har samlat en uppsjö av presentkort, på ett och samma ställe. Så letar du fortfarande efter den perfekta julklappen till din anställda, kan du sluta letandet nu. Huuray erbjuder ett stort utbud av presentkort till 100-tals butiker och upplevelser.

 

 

 Egen inloggning för företag – 24/7
 Leverering via SMS, mail eller post
 Betala via faktura eller kreditkort
 100-tals kända varumärken 

 

Skapa ett företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Skicka till 1 person eller 500 personer samtidigt

 

1. Välj mottagare

Skicka till en eller flera mottagare samtidigt

2. Välj presentkort

100-tals kända butiker, webshoppar & upplevelser att välja mellan

 

3. Skicka presentkort

Gör det personligt och skicka sedan via SMS, E-mail eller post

 

Ett urval av våra presentkort till kända varumärken

Få tillgång till över 100 kända butikskedjor, webshoppar och upplevelser via företagets egna inloggning. Vi erbjuder också vårt populära Lyxpresentkort, där mottagaren själv får välja, vad presentkortet ska användas till.


Fördelar att köpa julklapparna hos Huuray.se

 

Attraktiva rabattavtal
 Inga avgifter (överhuvud taget)
 Order & beställningshistorik
Leverering via SMS, mail eller post
Beställ och skicka på några få sekunder
Personliga presentkort

 

Den perfekta julklappen till dina medarbetare

untitled-design-12-.png

 Beställ vårt poplulära Lyxpresentkort

Låt din anställa själv välja vilken julklapp de vill ha – Med ett Lyxpresentkort ger du dem fritt val att välja mellan 100-tals butiker, webshoppar och upplevelser. 

 Få 100% valfrihet – Beställ Lyxpresentkortet här 

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Vad är reglerna för julklappar till företag?

Vi har tagit fram en riktigt bra (tycker vi) infoguide, som förhoppningsvis ger er svar på alla regler angående julklappar eller andra gåvotillfällen, så du vet hur du ska göra.

 Du kan läsa guiden här 

untitled-design-13-.png

Vi är på plats i hela Skandinavien

Vi säljer presentkort i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Så vill du använda företagspresenter i flera länder, så kan vi hjälpa dig med det.

 Maila oss här eller ring oss på tlf: +45 70224700

Vi har många glada företagskunder i hela Skandinavien

Vi har ett stort utbud av välkända kunder, som använder vår presentkortslösning vardagligt, baserat på bl.a. tidsbesparingen. Genom företagets egna inloggning, API, samt whitelabel integration, kan vi erbjuda automatiserade processer som passar alla tänkbara situationer.

 

 

 

 

Skapa företagskonto

 eller  Beställ utan företagskonto

 

Läs mer om våra julklappar till anställda här

 

Är du på jakt efter julklappar till dina medarbetare, kunder eller samarbetspartners?

Många svenska företag ger företagspresenter till deras anställda, kunder eller samarbetspartners. Det kan bl.a. vara för att tacka för ett lyckat samarbete, visa uppskattning till sin personal eller på ett enkelt och bra sätt säga tack för ett bra år. Med den rätta presenteten visar det, att du värdesätter dina medarbetares stora arbetsinsats och den betydelse det har för företaget.

 

Hos Huuray.se, på vår förstasida och blogg, har vi samlat ett helt gäng med presenter och förslag på julklappar. Här hittar du ett stort utbud av presentidéer till var smak och tillfälle. Vi har presentkort till mat, vin, choklad, kläder, elektronik, hud- och ansiktsvård och inte minst en lång lista med spännande upplevelser.  Det är framför allt våra upplevelser som är populära och blir mottagna med stor glädje. De minnen och den glädjen man upplever i samband med själva upplevelsen, är någonting som inte kan köpas för pengar. Med dessa minnen i banken, vill presenten naturligtvis uppskattas och värdesättas mer än många andra typer av presenter. På så sätt får du som ger presenten massa glada och motiverade medarbetare.

 

Lyxpresentkortet – Presenten med 100% valfrihet

 

Har du inte har lust att låsa fast dig på ett speciellt presentkort, samtidigt som du faktiskt tycker att det är bäst att låta mottagaren själv ska få bestämma? Då är det ett Lyxpresentkort du ska välja. Detta är ett ”öppet” presentkort, vilket betyder att mottagaren själv kan välja vilken butik eller upplevelse de vill ha. På så sätt slipper du missnöjda presentmottagare och byte av presenter.

Med ett Lyxpresentkort ger du din anställda, samarbetspartners eller kunder möjligheten att välja fritt mellan 100-tals butiker, webshoppar eller upplevelser. Så oavsett önskan, kan vi erbjuda någonting för alla. Du kan bl.a. välja mellan kända märken som Zalando, CDON.com, Cervera, Foodora, The Body Shop och mycket mer.

 

  • Obegränsade möjligheter
  • Värva nya kunder, kund- och säljtävlingar, lojalitetsprogam, jubileumsgåvor, julklappar m.m.

 

Recensioner

”Vi använda oss av huuray.se i samband med julklappar till våra anställda. Vi kan verkligen rekommendera huuray.se om man ska ge presenter till sina anställda” Ingrid Svensson", 5/5 stjärnor


Kontakta oss idag - och få ett erbjudande på julklappar till dina anställda, samarbetspartners och kunder. 

+45 70 22 47 00 (Öppningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: hello@huuray.se
Ska ni använda presenter i andra länder? Läs mer här.

 

Företagsregler

(Även julklappar för företag)

 

Har du frågor och funderingar angående företagspresenter, så har vi utformat en omfattande infoguide, som förhoppningsvis har svaren på alla dina frågor. Här kan du bland annat läsa om regler i förhållande till företagsjulklappar, maxbelopp och mycket mer.

 

Hitta den perfekta julklappen har aldrig varit enklare

 

Om du är intresserad av att ge julklappar från huuray.se, som dina mottagare vill få glädje av, så kan den levereras på lite olika sätt. Vi kan leverera på en gång, direkt efter beställning, via SMS eller mail. Eller på en önskad tidpunkt, som du som kund själv bestämmer. Presentkorten kan också levereras med post, om du hellre föredrar det.  

Om du ansvarar för årets julklappar och tycker att våra lösningar låter intressanta, är du varmt välkommen att ringa eller skriva till oss. På så sätt kan vi komma fram till lösning, som passar just era behov. 

Skapa ett företagskonto

 

Om du önskar att skicka flera presentkort på samma gång, kan du enkel göra det via företagets eget konto. Allt du behöver göra, är att skapa ett konto till ditt företag.  Här igenom kan du sedan själv bestämma om du vill skicka ett eller flera presentkort samtidigt. Det ger dig också möjligheten för att både göra och skicka presentkort, när du har tid för det.

 

  • Du kan snabbt och enkelt skapa ett företagskonto helt gratis, så att du snabbt kan komma igång med att beställa företagspresenter till dina anställa. Skapa konto här.

 

Med ett företagskonto får du:

  • Möjligheten att beställa presentkort när som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Överblick över alla dina beställningar
  • Företagets logga på LyxpresentkortetSaknar du inspiration till vad du ska ge dina anställda i julklapp? Vi har knåpat ihop en hel sida till er, med inspiration och presentidéer till dina anställda. Förlängd skattefrihet för gåvor i 2021

 

 

 

 

 

Relaterade artiklar