Så fungerar det:

1

Välj presentkort
Välj mellan 100-tals butiker & upplevelser

2

Skicka presentkortet
Leverering på några sekunder via e-mail eller SMS

3

Inlös presentkortet
Inlös presentkortet i butiken eller på webshoppen

Om Huuray.se

Om Huuray!

Huuray! är det nya sättet att ge bort presentkort. Vi gör det enkelt att ge och inlösa presentkort, då det ligger digitalt på mobiltelefonen. Du kan välja mellan en massa olika presentkort i vår presentkortshop. Med presentkortet på mobilen kan du på få sekunder göra din vän, din käresta, kollega eller någon i familjen glad. Du hittar ett stort urval av presentkort på vår sida och app. Det tar endast få sekunder innan presentkortet landar i mobilen.

 

Företaget Huuray!

Företaget bildades i Köpenhamn, Danmark i september 2012 av ett team av företagare. Vi befinner oss mitt i Köpenhamn centrum vid Kongen Nytorv, där vi är ett team på 25 personer som alla älskar presenter och presentkort via mobilen, samt online marknadsföring.

Adress:
Huuray - Filial til Huuray ApS  - Org nr: 516411-0453
Poststugan 323 - 211 65 Malmö

Teamet

Huuray! drivs av ett ledelseteam med flera start-ups och exits bakom sig. Vi har mera än 10 års erfarenhet och referenser från online annonsering, betalningslösningar, e-handel och mobil marknadsföring. Varje medarbetare bidrar med deras egna unika färdigheter och personligheter som ger växt och utveckling av Huuray! Alla medlemmar av Huuray! teamet delar en passion för presentkort och online-handel.

 +45 70224700  (Öppningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: hello@huuray.se