Så fungerar det:

1

Välj presentkort
Välj mellan 100-tals butiker & upplevelser

2

Skicka presentkortet
Leverering på några sekunder via e-mail eller SMS

3

Inlös presentkortet
Inlös presentkortet i butiken eller på webshoppen

Vill du vara en del av Huuray?

Vill du vara en del av Huuray?

Huuray! utnyttjar den ökade utbredningen av nya mobila teknologier. Huuray! vill vara den ledande, mest trovärdiga presentkort webbutik samt App i Norden. Vi vill samla företag inom flera olika livstils-segment och låta deras produkter vara tillgängliga på ett annorlunda och innovativt sätt via mobiltelefonen, så att man kan skicka presenter och presentkort snabbt och enkelt.

Vår lösning fungerar lika bra för offline som för online förhandlare.

Vi hjälper företag vid att ta bort den besvärliga administrationen, då vi har utvecklat en teknisk plattform, som gör det möjligt att få flera lojala kunder i butikerna/webbutiken och genererar merförsäljning. Vi har fokus på användaren och mäter allt ner till minsta detalj. Det gör vi bland annat via mobiltelefonens möjligheter.

Fokus på enkel lösning för användaren

Vi är uppmärksamma på, att inlösning av mobila presentkort skall vara så enkel som möjligt för användaren, därför samarbetar vi med de största POS-software- och hardware företag. Vi önskar att säkra att ett Huuray! presentkort kan inlösas utan problem, oavsett om det är ett etablerat kassasystem, e-commerce eller de nya tablet lösningar.

+46 313616008 (Öppningstider: 09.00 - 16.00)
E-mail: hello@huuray.se

Vi har inte en central server?

Ifall en partner inte har en central server lösning, erbjuder vi tillgång till ett webbaserat interface, så man som butik inte behöver investera i ytterligare software. Det är enkelt att komma igång och vi bjuder alla landstäckande kedjor och märken välkommen.

Flera kunder i butiken?

Företag som önskar mera trafik i deras fysiska butik och webbutik vill uppnå ett stort utbyte av ett samarbete med Huuray! Vi kopierar inte internättets erbjudandedjungel, men bygger upp ett nytt koncept i koplingen mellan e-handel och fysiska butiker. Vi vill förkorta vägen mellan kunderna och annonsörerna med hjälp av web och app, samtidigt som vi underlättar köps situationen i butiken för båda parter. Verktyget är smartphones – som mera än hälften av alla svenskar har. Vill NI veta mer om annonsering på Huuray! skriv eller ring till oss.